Graphic design, onze corebusiness.

Welkom bij BROEK DESIGN - ontwerpers met een passie. Wij ontwerpen en communiceren ervaringen, merken en bedrijven. Strategisch, grafisch en digitaal. Klanten en consumenten zijn voortdurend op zoek naar nieuwe zinvolle prikkels en uitdagingen. Broek Design helpt u om uw bedrijf of merk aan te passen aan de nieuwe zakelijke omstandigheden en begeleidt u op uw tocht door een uitdagend nieuw kleurrijk landschap. We kijken met u vooruit, creëren en geven vorm aan merken, producten en diensten die een rol spelen in het leven van uw klanten.

Daarom....?.

Wij kijken naar de achterliggende drijfveren waarom uw organisatie succesvol is of succesvol kan zijn. Die onderscheidende kenmerken vertalen wij naar unieke, onderscheidende en creatieve communicatieconcepten. Concepten die tot de verbeelding spreken, beklijven en tot response leiden. Want daar gaat het uiteindelijk om..., resultaat van uw communicatie-inspanningen die bijdragen aan de winst van uw bedrijf.

Hoe....?.

U vertelt ons wat u wilt, wat uw wensen zijn of wat u wilt bereiken. U toont ons uw strategie..., maar evengoed ondersteunen we u bij het uitwerken daarvan. Want binnen ons netwerk kunnen wij terugvallen op specialisten die in staat zijn om de vraag achter de vraag te stellen. En dat levert verrassende oplossingen.
We gaan aan de slag en komen met maatwerk communicatieconcepten die zich onderscheiden in een hoge mate van creativiteit en uniciteit. Concepten die wenkbrauwen doet fronsen en een glimlach om de mond toveren.
Met onze communicatieconcepten zet u uw merk op de kaart en verovert u breinposities bij uw klanten. U komt op de shortlist en deuren worden geopend. Scoren wordt dan een kwestie van de juiste man op het juiste moment in positie brengen.

Klanten...

Amgen biotechnologische industrie, Arto, Carat international, Fri-Jado, Stichting Westvest90, OSO- Oosterhouts Symfonieorkest, Vereniging VAKiR, Sankyo tools, Dual Inventive railtech innovations, Corpos communicatie, Het Punt, Roks Installatietechiek, Moodzz international, Crossminds communicatie, Delphin connector, Dynamior, Tryact HRD trainingen, Interdiam, Quick Learn, Improphit, Introstart, Infinite simulation systems, en vele anderen.

Op verzoek van enkele opdrachtgevers laten we uit strategisch of ander belang geen gerealiseerd werk zien op deze site.

© broek design bno